Het kan alleen worden gebruikt in een eenzame cyclus, of kan worden gebruikt als een basis testosteronverbinding terwijl andere anabole steroïden worden gebruikt. Voor verbetering van prestaties en lichaamsbouw moet de dosering van Andriol begrijpelijkerwijs veel groter zijn. Een minimum van 250 mg per dag is vereist om een ​​meetbaar effect te zien, en veel mensen beweren dat de resultaten in dit bereik aan de lage kant zijn. Gewoonlijk wordt Andriol gebruikt in een dosering van 400 – 500 (10 – 14 capsules) per dag. Gevorderde of ervaren gebruikers kunnen zelfs hogere doseringen nodig hebben dan dat. Zoals eerder vermeld, is deze drug slechts een veresterde variant van testosteron, waarbij testosteron is bevestigd met de undecanoaat-ester in de 17-beta-hydroxylgroep. Hoewel testosteron zelf enkele bijwerkingen kan hebben die andere derivaten hebben vermeden, wordt testosteron in het algemeen de veiligste anabole steroïde genoemd.

In tegenstelling tot andere vormen van testosteron die vaak meerdere malen per week geïnjecteerd moeten worden, hoeft u voor een cyclus van Nebido het hormoon mogelijk slechts drie of vier keer in een lange cyclus te injecteren. Dit helpt u de problemen te vermijden die gepaard gaan met frequente intramusculaire injecties, zoals pijn, zwelling en ontsteking, en de noodzaak om de injectieplaatsen voortdurend te roteren. De dezelfde verwachte bijwerkingen die komen met het gebruik van elke vorm van testosteron steroïde voor prestatieverbetering kan een mogelijk risico bij het gebruik van de mondelinge of injecteerbare vormen van Testosteron Undecanoate. Ervaren steroïde gebruikers hebben een goed idee van de tekenen om uit te kijken voor, en hoe te verminderen sommige van de meer ernstige of ongewenste bijwerkingen.

Ook zullen de ervaringen van atleten of bodybuilders met anabole steroïden van invloed zijn op de lengte en doseringen van de cyclus die ze van plan zijn te lopen. Bekend als Nebido, dit is een extreem grote / lange testosteronverbinding op esterbasis die ook wordt gebruikt bij de behandeling van laag testosteron. Schering AG produceerde de Nebido voor het eerst in 2004. Hoewel deze steroïde ook wordt gebruikt door fitnessgoeroes, zeggen sommigen dat het niet erg populair is omdat het in de natuur erg traag werkt. Maar vanwege de langere halfwaardetijd heeft de steroïde geen frequente injecties nodig, daarom gebruiken sommigen graag testosteronundecanoaat. Testosteron is verantwoordelijk voor tal van acties in ons hele lichaam, waaronder de ontwikkeling van seksuele kenmerken en de opbouw en het onderhoud van spiermassa. Dit hormoon speelt een grote rol in ons dagelijks leven en beïnvloedt ons niet alleen op fysiek niveau, maar doet dit ook op mentaal niveau.

  • Oraal testosteronundecanoaat kan worden gebruikt in een solo-cyclus of als testosteronbasis gestapeld met andere steroïden voor een cyclus.
  • Als het komt doordat testosteron te laat of tijdelijk niet wordt aangemaakt, duurt de behandeling meestal 3 maanden.
  • Hoewel Andriol helemaal niet giftig is voor de lever, zijn er enkele nadelen aan de aard ervan.
  • Uw injecteertechniek zal grotendeels bepalen hoe pijnlijk het is.
  • Er kunnen aanvullende medicijnen worden gebruikt om deze effecten te minimaliseren of te bestrijden.

De antistollingsmedicijnen, acenocoumarol en fenprocoumon. Testosteron kan de werking van acenocoumarol en fenprocoumon versterken. Meld het aan de trombosedienst als u testosteron gaat gebruiken. Ook als http://virtualsoul.com.br/transcordeiro/index.php/anabolen-kopen-met-ideal-discreet-steroiden-online/ de dosering van testosteron wijzigt of als u stopt met testosteron, moet u de trombosedienst hierover inlichten. De behandeling met testosteron begint meestal tussen de leeftijd van 9,5 en 14 jaar.

Mag ik testosteron met andere medicijnen gebruiken?

Bovendien is de hoge androgeniciteit van testosteronproducten meer te wijten aan de reductie ervan in dihydrotestosteron , dat een veel krachtiger androgeen is dan testosteron zelf. In dit geval kan het gebruik van een 5-alfa-reductaseremmer de androgene bijwerkingen verzachten door de omzetting van testosteron in DHT te voorkomen of te verminderen. Er zijn belangrijke vragen die moeten worden beantwoord voordat Testosteron Undecanoate wordt gebruikt, net als bij andere anabole steroïden. We hebben een uitleg gegeven over wat deze steroïde hierboven is en nu kunnen we praten over de effectiviteit ervan. Wilt u meer weten, of heeft u een vraag over uw eigen situatie? Uw eigen apotheker is op de hoogte van uw persoonlijke omstandigheden en kan u uitgebreid begeleiden bij uw medicijngebruik. Bent u niet in de buurt van uw eigen apotheek, dan kunt u hier ook andere apotheken vinden.

Wat zijn de bijwerkingen van Nebido?

Benzylalcohol, in Sustanon injectievloeistof, in grote hoeveelheden kan zich ophopen in het lichaam en metabole acidose veroorzaken; wees voorzichtig bij een verminderde lever- of nierfunctie. Er is onvoldoende klinische ervaring bij jongens onder de 18 jaar. Toepassing van androgenen bij prepuberale jongens dient onder zorgvuldige controle plaats te vinden, om voortijdige sluiting van de epifysairschijven of voortijdige geslachtelijke rijping te voorkomen. Trombofilie of risicofactoren voor veneuze trombo-embolie , omdat er meldingen zijn van trombotische voorvallen bij deze patiënten tijdens testosteronbehandeling .

De kuurlengte zou moeten worden vergelijkbaar met een standaard steroïde cyclus op 8 tot 12 weken lang. Om de verwachte effecten van testosteronundecanoaat te krijgen, moet de atleet of bodybuilder het in een cyclus gebruiken . Het is belangrijk dat de geselecteerde combinatie geen negatieve invloed heeft op het lichaam. Het is belangrijk om uw programma zorgvuldig te plannen en de benodigde doseringen tijdens de cyclus te kennen. Doseringen en de duur van de cyclus zijn afhankelijk van het doel van het individu. Cycli variëren in lengte, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en doelen.

Andriol capsule 40 mg KNMP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *